Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

Для нас важлива конфіденційність відвідувачів сайту https://alexkoval.name (далі Сайт) і ми вживаємо відповідних заходів безпеки зі збирання, зберігання та обробки зібраних даних для захисту від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття або знищення персональних даних користувачів, інформації про транзакції та інших даних, що зберігаються на Сайті

Персональні дані (особова інформація) — це відомості або сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована
до змісту ↑

Яку інформацію ми збираємо

Наступні види інформації можуть бути зібрані, збережені та використані під час відвідування сайту https://alexkoval.name:

  1. Інформація про комп’ютер, включаючи IP-адресу, географічне розташування, тип і версія браузера та операційної системи
  2. Інформація про відвідування, ¦тривалість відвідування, перегляди сторінок та шляхи навігації по сайту.
  3. Інформація, яку вводить користувач, щоб налаштувати передплату на наші електронні листи та/або інформаційні бюлетені
  4. Інформацію, що стосується всього, що відвідувач купує через сайт: товари або транзакції через сайт, які можуть включати ім’я покупця, його адресу, номер телефону, адресу електронної пошти.
  5. Будь-яка інша інформація, яку відвідувач надсилає нам.

Під час роботи сайту використовуються файли cookie, які забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск. Файли cookie також дозволяють відслідковувати порушення політики конфіденційності та умови використання сайту відвідувачами та їх пристроями.

до змісту ↑

Доступ та використання інформації

Ми не продаємо, не обмінюємо та не даємо в оренду персональні дані користувачів. Ми можемо надавати спільні демографічні дані, не пов’язані з особистою інформацією, нашим партнерам та рекламодавцями для цілей, описаних нижче. Ми можемо залучати сторонніх постачальників послуг, щоб допомогти нашому бізнесу, наприклад, проведення розсилки або статистичних та інших досліджень.

Після заповнення відвідувачем форм, включаючи форми зворотного зв’язку, розміщених на Сайті, вважається, що відвідувач дав згоду на обробку своїх персональних даних

Персональні дані відвідувачів використовуються для забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до Законів України «Про захист персональних даних», «Про інформацію», «Про рекламу», «Про телекомунікації», «Про підприємництво», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах, НД ТЗІ 2.5-010-03 Вимоги до захисту інформації WEB-сторінки від несанкціонованого доступу.

Усі права на утримання сайту належать Олександру Ковалю або використовуються за згодою з правовласниками. Цей сайт загалом, та окремі його елементи охороняються Законом України “Про авторське право та суміжні права”, іншими актами чинного законодавства України та міжнародними договорами.

Відвідувачі сайту не повинні розповсюджувати, змінювати, передавати, користуватися або використовувати повторно будь-яку інформацію з сайту для будь-якої публічної чи комерційної мети без письмового дозволу Олександра Коваля. Відвідувачі повинні дотримуватися всіх авторських прав та інших приміток про власність на завантажені та/або копіювані матеріали. Скопійована інформація має містити активне посилання на Сайт.

При роботі з Сайтом відвідувачу не надаються права на інтелектуальну власність ні на сам сайт, ні на його зміст або використання будь-яких елементів брендингу або логотипів сайту.

до змісту ↑

Ваша згода з цими умовами

Використовуючи цей сайт, Ви висловлюєте свою згоду із цією політикою. Якщо Ви не погоджуєтесь з цією політикою, будь ласка, не використовуйте наш сайт. Ваше подальше використання сайту після внесення змін до цієї політики буде розглядатися як Ваша згода із цими змінами.

Відмова від відповідальності

Сайт https://alexkoval.name може містити посилання на інші сайти. Такі посилання наведені виключно для інформаційних цілей і допомагають нам повно розкрити інформацію або ілюструють розміщений матеріал.

Той факт, що я даю посилання на зовнішній ресурс, не означає, що повністю схвалюю викладені там позиції чи ідеї, а також не гарантую достовірності розміщеної там інформації. Ми не несемо відповідальності за політику конфіденційності або зміст цих сайтів.

Ми не несемо відповідальності за втрачену вигоду, неотриманий прибуток, втрату даних або будь-які інші збитки відвідувачів сайту, якщо вони виникли при користуванні сайтом. Відвідувач сайту використовує сайт на власний ризик.

до змісту ↑

Зміни у політиці конфіденційності

Ми маємо право на свій розсуд оновлювати цю політику конфіденційності у будь-який час. У цьому випадку ми опублікуємо зміни на сторінці сайту.

Відвідувач, користуючись Сайтом, прийняв умови цієї політики конфіденційності, враховує і погоджується з тим, що ця політика конфідиційності може іноді змінюватися. Ми рекомендуємо відвідувачам регулярно перевіряти цю сторінку для того, щоб знати будь-які зміни. Використовуючи сайт, відвідувач погоджується із прийняттям на себе відповідальності за періодичне ознайомлення з ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ та змінами у ній.

до змісту ↑

Як довго ми зберігаємо ваші дані

Якщо ви залишите коментар, він та його метадані зберігаються на невизначений термін. Таким чином, ми можемо автоматично ідентифікувати та схвалити кожен наступний коментар замість того, щоб тримати їх у черзі модерації.

Для користувачів, які зареєстровані на нашому сайті, ми підтримуємо особисту інформацію, яку вони надають у їх профілі користувача. Всі користувачі можуть переглядати, редагувати або видаляти особисті дані в будь-який час (за винятком того, що вони не можуть змінити їхнє ім’я користувача).

Адміністратори сайту також можуть переглядати та редагувати цю інформацію.

до змісту ↑

Які права є у вас щодо ваших даних

Якщо у вас є обліковий запис на цьому сайті, ви можете дати запит на експорт персональних даних, які ми зберігаємо про вас, включаючи всі дані, які ви надали нам.

Ви також можете вимагати, щоб ми видалили будь-які особисті дані, які ми маємо про вас. Це не включає даних, які ми зобов’язані зберігати в адміністративних цілях, правових цілях та безпеці.

до змісту ↑

Як з нами зв’язатися

Якщо у Вас є будь-які питання щодо політики конфіденційності, використання сайту або інших питань, пов’язаних з сайтом, будь ласка, зв’яжіться з нами через посилання нижче:

Share via
Send this to a friend